𝐇𝐞𝐭 𝐢𝐬 𝐳𝐨𝐯𝐞𝐫!
Vanaf nu kun je items van Vinted ontvangen en verzenden via Homerr en dus via ons, of andere Homerr buurtpunten (particulieren) of Homerr servicepunten (winkels). Het is zelfs de goedkoopste verzendoptie voor pakketzendingen binnen Nederland van Vinted items.
 
Homerr gebruikt namelijk lege ruimte van voertuigen van andere (pakket)diensten die toch al onderweg zijn.
Zo zijn er minder onnodige voertuigen op de weg en dus ook minder belasting voor het milieu en het verkeer.
Tevens hoeft je geen verzendlabel meer te printen.
Je gebruikt namelijk een “digitaal label” op je telefoon.
Tekenen bij het ophalen van je zending is niet meer nodig. Hierdoor worden het contactloze ontmoetingen, en wordt direct contact vermeden.
 
Let op : Verzendingen via Vinted Homerr naar Frankrijk:
Je ontvangt een label , 1 gedeelte moet in de verpakking , en 1 gedeelte moet op de verpakking geplakt worden. Ik scan dan het label op de verpakking in plaats van op je telefoon.
 
 
NIEUW: Internationaal verzenden met Homerr

Lage verzendkosten. Verzend items naar en vanuit Nederland voor maar € 2,50 voor pakketten middel, klein en groot.(tot en met 31 oktober 2020)

Handige afgifte- en ophaalservice. Je brengt en haalt je pakket op bij een ServicePunt of BuurtPunt bij jou in de buurt.

De pakketdienst die je al kent, maar nu ook internationaal. Je gebruikt Homerr zoals je normaal doet, maar nu kun je pakketten versturen en ontvangen naar en uit Frankrijk.